Ochrana osobních údajů

Ochrana Soukromí

Tato stránka je provozována a vlastněna společností L’ORÉAL Česká republika s.r.o. (L´Oréal). L´Oréal respektuje soukromí každé osoby, která navštíví stránku. Toto prohlášení popisuje informace, které na vás můžeme požadovat a také způsob, kterým můžeme použít dané informace. Také určuje, jak můžete zkontrolovat vaše informace, které ukládáme a jakým způsobem nám můžete dát pokyn k vymazání informací z našich složek.

Osobní informace

Když navštívíte určité oblasti naší Stránky, budeme vás žádat o vaše osobní informace. Budeme chtít znát Vaše jméno, adresu, telefonní číslo a emailovou adresu. Poskytnutí těchto údajů je dobrovolné. Nebudeme shromažďovat žádné osobní informace bez vašeho souhlasu. V případech, kdy požadujeme vaše osobní informace v souvislosti s určitou propagační akcí (například, pokud nabízíme možnost vyhrát ceny či vzorky produktů zdarma), pokud nám tyto informace neposkytnete, nebudete se moci těchto akcí zůčastnit.

Využtí vašich osobních údajů

Čas od času můžeme tyto osobní informace, které nám poskytnete, použít k účelům reklamy (například k vývoji nebo propagaci doplňkových produktů a služeb) nebo zasílání obchodních sdělení, s čímž vyjadřujete svůj souhlas, a můžeme sdílet informace, které nám poskytnete s ostatními, obezřetně vybranými společnostmi. Neustále vyvíjíme produkty a služby na základě informací a zpětné vazby, kterou získáme od návštěvníků Stránky a uživatelů našich služeb. O tyto informace se s vámi můžeme podělit. Pokud zákon neurčuje jinak, nebo pokud není jinak uvedeno v tomto prohlášení, nebudeme poskytovat informace o vás žádné třetí osobě bez vašeho svolení.

Ochrana dat

Společnost L´Oréal přijala opatření, aby zabránila ztrátě, zneužití nebo pozměnění informací, které nám poskytujete. Zástupci nebo smluvní strany společnosti L´Oréal, kteří mají přístup k vašim informacím, které nám poskytujete při poskytování služeb, jsou povinni střežit tyto informace jako důvěrné a není jim dovoleno je použít za jiným účelem, než k provedení služeb pro společnost L´Oréal. Pokud nám poskytnete své osobní údaje a budete požadovat jejich kopii, nebo pokud budete požadovat opravu některých faktických nepřesností v těchto informacích, nebo pokud budete chtít vymazat tuto informaci z našich záznamů, pak, prosím, kontaktujte nás písemně na adrese L’ORÉAL Čeká republika, s.r.o., Plzeňská 213/11, Praha 5, Česká republika, oddělení CPD Digitálního marketingu případně info@mixafrancie.cz. Budeme se snažit dodat, opravit, nebo vymazat informace o vás v našich databázích.

Pokud zjistíte nebo se domníváte, že L’Oréal nebo jeho zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou Vašeho soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, můžete (a) požádat L’Oréal nebo zpracovatele o vysvětlení, nebo (b) požadovat, aby L’Oréal nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Pokud Vaší žádosti nevyhovíme nebo s ní nebudete spokojeni, můžete se obrátit přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Odkliknutím výslovně souhlasíte s tím, aby společnost L´ORÉAL Česká republika, se sídlem Plzeňská 213/11, Praha 5, IČ 60491850 (dále jen „L´Oréal“) zpracovávala, automaticky i manuálně, výše uvedené osobní údaje pro obchodní a marketingové účely včetně nabízení obchodu a služeb, zejména pro zasílání informačních letáků, a to po dobu 5 let od poskytnutí souhlasu. Údaje bude zpracovávat společnost L’Oréal s tím, že vaše osobní údaje mohou být zpřístupněny společnosti OGILVY ONE, a.s., se sídlem Přívozní 2A, č.p. 1064, Praha 7, PSČ 170 00, IČ: 25725831, která se společností L´Oréal na základě smlouvy spolupracuje jako zpracovatel. Beru na vědomí, že poskytnutí souhlasu je dobrovolné a že mám právo na přístup ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu, jakož i právo požádat správce nebo zpracovatele o vysvětlení, nebo požadovat, aby správce nebo zpracovatel odstranil závadný stav a další práva dle § 11,12 a 21 zákona č. 101/2000 Sb. Dále mám právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Mohlo by Vás zajímat

Chcete dostávat novinky?

Zaregistrujte se, odebírejte náš newsletter a získejte přístup k obsahu šitému Vám na míru!

Datum narození
Máte citlivou pleť?
Hlavní problémy pleti:

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné, ostatní jsou nepovinné. Nicméně Vás prosíme o uvedení co možná nejvíce údajů, abychom mohli připravovat obsah na míru Vašim potřebám.

Jméno a pohlaví
Datum narození
Máte citlivou pleť?
Hlavní problémy pleti: